Tetőkészítés

Tetőkészítés

Tetőszerkezetek készítése, átalakítása

Bízd Ránk!

Bizalommal hívjon!

06-20-372-8891

Nyeregtető,Félnyeregtető,Kontyolt tető,Sátortető,Manzárd tető,és lapos tetők kivitelezését vállaljuk!

Nyeregtető:Két egyforma , vagy eltérő hajlású tetősík jelemzi. A két tetősík összemetsződik a tetőgerincnél. Két  végén oromfallal vagy tűzfallal van lezárva.A nyeregtető derékszögű négyszög alaprajzú tető.

 

nyeregtető
Nyeregtető 

Félnyeregtető:Egy ferde  tetősíkkal rendelkezik. A tetősíkkal ellentétes oldalon  tűzfallal zárják le, két végét pedig  oromfallal vagy tűzfallal falazzák be. A félnyeregtető derékszögű négyszög alaprajzú tető. A félnyeregtető megfelelő magasság esetén beépíthető.

Félnyeregtető 

Kontyolt tető:Négy azonos vagy eltérő hajlású tetősíkkal rendelkezik.Összemetsződő tetősíkkal és gerinccel határolt tető.

 

kontyolt tető
Kontyolt tető

Sátortető:Négy azonos hajlású  tetősíkkal rendelkezik.A tetősíkok egy pontban a tetőcsúcsban  összemetsződnek.A sátortető   négyzet  alaprajzú tető. Beépíthetősége a tetőtér szempontjából kicsi.

sátortető
Sátortető

Manzárdtető:Kontytető vagy nyeregtetőhöz hasonlít csak tetősíkjai  ívesek vagy tört  felületűek. Beépíthetőség szempontjából a legjobb.

 

Manzárdtető
Manzárdtető

Lapos tetők:A lapostető egy felső födémszerkezet, ami  határolószerkezetként funkcionál.A lapostetők alkalmasak zöld tető kiépítésere is. A lapos tető építése egyszerű, viszont nagy odafigyelést, és szakértelmet kíván.

zöldtető
Zöldtető