Lakásfelújítás

Diszperziós festések —— Mészfestés —— Enyves festés —— Alkidgyanta festés —— Latex festés —— Lakásfelújítás

Teljeskörű Lakásfelújítás Budapest minden kerületében! Tel: 06-20-372-8891

 

Lakásfelújítás felmérés és árajánlat készités 3. napon belül!

Bízd Ránk lakásfelújítás ! 1078 Budapest Cserhát utca 15

Egyedi elképzeléseit kérésére megvalósítjuk!

 


Lakásfelújítás támogatás kalkulátor 2021

 

 

Kalkulátor segítségével bárki kiszámolhatja, bizonyos összegű anyagköltség és vállalkozói díj mellett mekkora összegű otthonfelújítási támogatásra jogosult.


Lakásfelújítás Online Kalkulátor


Lakásfelújítás támogatás

Csok, otthonteremtés támogatás, lakásfelújítás támogatás. Sok millió forintot kaphatnak a gyereket nevelő családok. A támogatás 25 éves gyerek után is jár ha együtt él a szüleivel. Több generációs lakások építésére, felújítására, bővítésére is igényelhetik a  25 évnél fiatalabb gyerekeket nevelő családok és a beteg gyereket nevelők is.

 • Családi otthonteremtési kedvezmény:

  2021-öl azok, akik új otthont vásárolnak vagy építenek a bruttó összeg ÁFA tartalmát (ismét 5%-ék lesz) visszaigényelhetik utólag. ( Először kifizeted a bruttó összeget, majd ezt követően visszaigényelheted az 5% -ék áfa összeget.)

 • Otthonfelújítási támogatás:

  Azok a családok igényelhetik akik rendelkeznek önállá házzal vagy lakással és 25 év alatti gyereket nevelnek. Fogyatékos gyereknél az életkor nem számit. A támogatást felújításra, korszerűsítésre, átalakításra használható fel és a támogatást egyszer lehet igényelni, melynek összege maximum bruttó 3.millió forint.

 • Illetékmentesség:

  A gyermekeket nevelő vagy gyermeket tervező családok akik az új vagy használt lakást a csokkal vásárolják meg illetékmentességet élveznek, melynek összege 4% a vételárnak.

 • Csok támogatás tetőbeépítésre bővítésre:

  Családi ház tetőtérbeépítésére is igenyelhető lesz a csok támogatás akár 10 millió forint.

Váljon minden ígéret valóra, épüljenek, szépüljenek a házak és lakások!

Mi készen állunk! Hívjon bizalommal!


 

Lakásfelújítás Budapest

 

 

 
Diszperziós festések:

 

Leggyakrabban alkalmazott festési eljárás a lakásfelújítás során diszperziós festés.Olcsó korszerű vizes alapú festék, belső terekhez használnak és gyorsan szárad. Diszperziós festés mosható, nem kopik . Diszperz

 

iós festékkel Lakásfelújítás VII.kerület festés mázoláskifestett falat nem lehet mésszel festeni, mert nem Lakásfelújítás Budapestmarad rajta. Ha jó a falfelületünk, akkor nem sok munkánk lesz a festésnél sem. Ha régi a falunk,akkor sokkal több munkánk adódik vele.

A fLakásfelújítás Bízd Ránkestendő felületeknek tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. Régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani.

Új vakolatokon és más erősen szívó felületeken – pl. gipszkartonon, glettelt felülLakásfelújítás Magyarország 1078 Budapest Cserhát utca 15eteken diszperziós mélyala

pozót alkalmazzunk. A festék felhordása ecLakásfelújítás Budapestseteléssel, hengerezéssel vagy szórással történhet 2-3 rétegben. A festék színezhető színezőpasztával. Páradús helyiségekben (fürdőszoba)nem ajánljuk, a nedvesség miatt könnyen gombásodhat.

 

                                                                                                                                                                                      

     

Mészfestés:

A legrégebben alkalmazott festés. Jó a páradiffúziós ellenálása, szennyeződésekkel vízzel szembeni ellenálló képessége kicsi. Egészségóvó és fertőtlenítő hatása van és igen népszerű festési eljárás. Általában hagyományos mész-cement vakolatokra visszük fel vagy már meglévő mészfestéssel ellátott felületet újítunk fel. Páraáteresztő képessége miatt gyakran használják konyhában, fürdőszobában. A mészfestésnél többnyire fehér színnel dolgozunk, de lehet színezni halvány árnyalatokra, esetleg mintával feldobható. Manapság a nagyobb festékgyártók által készített, minőségi mészfestékek használata ajánlott !

Lakásfelújítás 1078 BudapestLakásfelújítás panelfelújítás lakásátalakítás renoválás tatarozás festés az alapLakásfelújítás festés mázolás tapétázás Budapest VII.kerületLakásfelújítás Budapest szivében

 

 

 

 

 

Enyves festés:

Régen megkötött, szárazvakolaton alkalmazunk enyves festést. Az enyvek legtöbbnyire vízben oldhatóak, ezért nem mosható bevonatnak számít. Nagyobb belmagasságú, régi, antik jelleggel berendezett lakások falfestéseként ajánlott enyves festést alkalmazni. Viszonylag olcsó, általában díszítő jelleggel használják, nem védelemre használt festési eljárás. Enyves festés teljesen ledörzsölhető benedvesített szivaccsal. Az enyves festéket maradéktalanul el kell távolítani a falfelületről majd mélyalapozóval elő kell kezelni ha diszperziós, mész festéket akarunk felhordani az enyves festék helyett. Az enyves festés nem alkalmazható páradús helyiségekben!

 

Alkidgyanta festés:

Víztaszító tulajdonságú bevonatrendszer. A felületeken könnyen tisztítható matt stabil,nehezen eltávolítható bevonatot képez. Hátránya, hogy nem páraáteresztő. Az alkidgyanta festési eljárás kifogástalan előkészítést igényel. Erősen igénybevett, vízes blokkokban alkalmazható. Alkidgyanta festékek eltávolításának legegyszerűbb módszere a leégetés, forrasztólámpával és spatulával végezzük.

 

Lakásfelújítás Home Improvement Budapesti lakásfelújítók Bízd Ránk a lakásfelújítást

Latex festés:

Olyan festékek, melyek polimerizált, lakk nyersanyagú kötőanyaggal készülnek.Oldószermentes latex festéket gyerekszobák, nappalik, konyhák, mennyezetek, hálószobák, és egyéb száraz beltéri falfelületek festésére használjuk. A használati utasítás szerint festhető alkidfestékkel bevont felület is. A glettelés után következik az alapozás, amit latex festék esetén semmiképpen nem hagyhatunk ki, mivel ennek sokkal nagyobb a felületi feszültsége, mint a hagyományos diszperziós festékeknek, így nem tapad jól a gletthez. . Ez a festési módszer gyorsan száradó, jól fedő és igen ellenálló, sav és lúgálló bevonatot biztosít a falon. Előnye, hogy sokkal többször átfesthető, mint a hagyományos értelembe vett diszperziós festékek. A latex festékeket matt-, selyem-, és fényes változatban, különféle színekben gyártják.

Budapest Dunaharaszti Taksony Lakásfelújítás Bízd Ránk lakásfelújítás Budapest Taksony Dunaharaszti Budapesten van a legtöbb lakásfelújítás ézért Bízd Ránk a lakásfelújítástFestés a lakásfelújítás során .Budapest VII.kerület

Lakásfelújítás Bízd Ránk.

Harmónikus, energiatakarékos otthon megvalósítása lakásfelújítással lakásátalakítással.Lakásfelújítás elkezdése előtt készítsünk vagy készítessünk terveket a belső terek elosztásáról, színekről,burkolatokról,világítástecnikáról és a megfelelő szellőzés kialakításáról. Ezt követően a költségvetést készítsük el. Cégüng ingyenes szaktanácsadással és ingyenes árajánlat készítéssel segíti elő az ön lakásfelújítását. Célunk hogy minden megrendelőnknek a legjobb szolgáltatást nyújtsunk a lakásfelújítás során.

Régi parketta felújítása: kopott, de nincs elszíneződve és nem mozog akkor elegendő, ha felcsiszoljuk, lealapozzuk, és újra lakozzuk. Viszont abban az esetben, ha a parketta mozog és el van színeződve esetleg hiányos, akkor ajánlatos felbontani és új burkolatot lerakni. Oldalfalak és a mennyezeti felületek felújításánál vegyük, figyelembe hányszor volt már átfestve vannak e repedések a felületen és a vakolat milyen állapotban van. Ha minden rendben van, és ugyanolyan színre akarjuk átfesteni akkor elegendő egy tisztasági festés is. Repedezett falak esetén a teljes felületről elkel távolítani a régi festéket a belevegősödött vakolatot lekel verni. Ezt követően a vakolat hibákat javítsuk ki és a teljes felületet gletteljük át. Régi repedezet falaknál ajánlatos üvegfátyol felragasztása. Ez megakadályozza a további repedések kialakulását. A felragasztott üvegfátyolt egyszer gletteljük át. Száradás után a falfelületet min.2x fessük át! Lakásfelújítás során a nyílászárók felújítására figyeljünk oda. Érdemes e felújítani vagy cseréljük ki? Nyílászáróink, ha nagyon rossz állapotban vannak (el van vetemedve, nem jól zár, stb.) felújítása majdnem egy új nyílászáró árába kerül. Hőszigetelés szempontjából (energiatakarékosság) jól szigetelő nyílászárókat építsünk be. Elavult villanyvezetékek felújításánál cseréljük ki az összes vezetéket és a biztosítékokat is. Energiatakarékos izzókat használjunk. Fűtés felújításnál vagy átalakításnál sokat takaríthatunk meg a kiadásainkból, ha egy korszerű fűtési módszert építünk ki. Ez lehet padlófűtés, falfűtés, vagy lapradiátoros. Tapasztalataink szerint 3-4 év alatt megtérül. Régi lakások felújítása során sokszor a vizes falak okoznak sok gondot. Hogyan lehet megszüntetni? Sok módszert lehet alkalmazni, de eddig egyik sem volt kellően hatékony. VIP-REX HAB alkalmazása, amit a habarcshoz kell adagolni megoldja ezt a problémát is. Ha a fal folyamatosan vizesedik, akkor azt a vakolat folyamatosan kiszívja és elpárologtatja a levegőbe. Lakásfelújítás során a burkolatok készítése az egyik legfontosabb feladat. Szép és jó burkolatot csak jól elkészítet, aljzatra lehet. A falaknak függőben és síkba kell hogy legyen a vakolás után, erre a felületre lehet I. osztályú burkolást készíteni. Ha önnek szüksége van kivitelezőre, aki elkészíti a lakásfelújítást, lakásépítést vagy átalakítást, bizalommal hívjon:

Lakásfelújítás Bízd Ránk! Tel:06-20-372-8891

 

 

Lakásfelújítás Bízd Ránk